Consuela Impex SRL  asigură calitatea și garanția produselor pe care le-ai cumpărat.

Bijuteriile din metale prețioase vândute  sunt verificate și marcate cu marca de titlu, marca de stat și  marca de responsabilitate. Prin acest certificat iți garantăm că bijuteriile noastre sunt confecționate din argint 925‰.

Drepturile oferite prin lege – Legea 449/2003 si OUG 21/1992 – nu sunt încălcate de acest certificat de calitate/garanție.

Îți oferim suplimentar  față de garanția legală, o garanție de satisfacție, de 30 zile de la data achiziției, în cazul în care produsul nu iți place, indiferent de motiv, cu condiția să NU  fie purtat, utilizat.

Te rugăm să păstrezi acest certificat (care va însoți bijuteria) pentru eventualele reclamații privind lipsa conformității produsului.

Garanția NU acoperă uzura normală, ruperea, întinderea, lovirea sau aplicarea unei forțe excesive asupra bijuteriei, zgârieturile, învechirea materialului sau a pietrei, caderea pietrelor, reparațiile asupra bjuteriei.

Perioada de garanție a produselor pentru orice defecte de fabricație, identificate ulterior datei achiziției, este de 24 luni. Garanția se aplică doar produselor care prezintă defecte de prelucrare  ascunse, neobservate la cumpărare.

Nu sunt considerate defecte oxidarea naturală a argintului (îngălbenirea), precum și micile diferențe de culoare, formă sau crăpături de la suprafața pietrelor naturale. Acestea dau un plus de valoare și unicitate bijuteriei;

Garanția este valabilă dacă respecți sfaturile de folosire, păstrare și curățare.

Orice reclamație o vei adresa inițial firmei noastre și vom găsi cea mai bună varianta pentru satisfacția ta.

În cazul lipsei conformității, ai dreptul să soliciți repararea sau înlocuirea produsului, fără plată, cu excepția situației  în care măsura este imposibilă sau disproporționată sau, după caz, restituirea contravalorii aferente produsului.

Orice reparare sau înlocuire a produsului va fi realizată în cel mult 15 zile calendaristice de la data la care ai predat produsul societății  noastre, însoțit de certificatul de calitate/garanție.

În cazul înlocuirii produsului nu iți garantăm livrarea aceluiași model ci a unui produs similar având valoare echivalentă.

Durata medie de viață a bijuteriei depinde de modul de purtare și întreținere și este de 48 luni.